Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 01:02

Πρόσκληση Εθελοντών Καλοκαιρινής Εκστρατείας Φιλαναγνωσίας & Δημιουργικότητας 2014

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας και το Future Library σας καλούν κοντά τους και σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό καλοκαίρι δημιουργίας, σύνθεσης, διασκέδασης και εμπειριών . Από τις 15 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2014, πάνω από 100 Βιβλιοθήκες (Δημόσιες και Δημοτικές), από όλη τη χώρα μεταξύ των οποίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας, διοργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά, την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Φιλαναγνωσίας και Δημιουργικότητας 2014 που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών.

Σύμφωνα με την σχεδιάστρια της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ειρήνη Βοκοτοπούλου, το φετινό θέμα είναι οι αντιθέσεις, τα αντίθετα μέσα από τα οποία ορίζουμε και κατανοούμε τον κόσμο που μας περιβάλλει. Το Κεντρικό μήνυμα της φετινής Καλοκαιρινής Εκστρατείας έχει ως στόχο τη σύνθεση, το διάλογο και τη συνύπαρξη, ως συστατικό στοιχείο της λειτουργίας των Βιβλιοθηκών.

Η πρόσκληση της δημοτικής βιβλιοθήκης Πρέβεζας αναφέρει:

"Σ’ ένα κόσμο γεμάτο δυσκολίες, αντιθέσεις και διαφορές, βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο. Τον κόσμο της σύνθεσης, της συνύπαρξης, των αντιθέσεων και του διαλόγου, μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις για την φιλαναγνωσία, την οικολογία, το θεατρικό παιχνίδι, την ζωγραφική, τις κατασκευές, το παιχνίδι, τη φωτογραφία και πολλά άλλα. Βοηθήστε μας να προσφέρουμε όλοι μαζί στα παιδιά μας ένα μοναδικό καλοκαίρι δημιουργίας, κεφιού και εμπειριών.

Ελάτε λοιπόν να γίνετε εθελοντές στην Εκστρατεία μας!!!

Όλες οι δεξιότητες των εθελοντών είναι ευπρόσδεκτες, καθώς και οι προτάσεις τους, για την συνδιαμόρφωση του τελικού προγράμματος σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που θα δοθούν και από το Future Library".

Όσες και όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Φιλαναγνωσίας και Δημιουργικότητας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη μέχρι 30 Απριλίου 2014. Την αίτηση εθελοντικής συμμετοχής μπορείτε να την παραλάβετε από τη Βιβλιοθήκη, ενώ μπορεί να σας αποσταλεί μέσω του Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατόπιν αιτήματός σας στη διεύθυνση (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Οι υπάλληλοι της Βιβλιοθήκης είναι στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση (τηλέφωνο επικοινωνίας 2682029889).