Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 02:44

Το 12ο Preveza Jazz Festival έρχεται!

Το Preveza Jazz Festival κλείνει 12 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα όχι μόνο της Πρέβεζας αλλά γενικότερα της Δυτικής Ελλάδας και φέτος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μάη, το Σάββατο 31 Μάη και την Κυριακή 1 Ιούνη 2014.

«Πάντα στον παραλιακό πεζόδρομο της Πρέβεζα και πάντα με ελεύθερη είσοδο σας προσκαλούμε να καλωσορίσουμε παρέα το καλοκαίρι του 2014 με καλή μουσική από καταξιωμένους ξένους και Έλληνες δημιουργούς» αναφέρει η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ, ενώ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ κ. Γιώργος Μήτσιος αναφέρθηκε στη φετινή διοργάνωση, σημειώνοντας πως το Φεστιβάλ Τζαζ της Πρέβεζας είναι ένα από τα δύο μεγάλα Φεστιβάλ Τζαζ που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Ελλάδα και για το λόγο αυτό και τη φετινή χρονιά θα συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες από το εξωτερικό αλλά και από την Ελλάδα.

IMG 0373

Ο κ. Μήτσιος σημείωσε πως υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος και από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το Τμήμα Μουσικών Σπουδών για τη διεξαγωγή σεμιναρίων μουσικής στα παιδιά που ενδιαφέρονται, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του στο 12ο Φεστιβάλ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.