Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 16:01

Η παιδική χορωδία του Αγίου Βησσαρίωνα τραγουδάει με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη στην Κέρκυρα!

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης θα συναντηθεί με το αγαπημένο του κοινό την Παρασκευή το βράδυ στη σκηνή του «7 Τεχνών» της Κέρκυρας κουβαλώντας στις αποσκευές του τις μουσικές και τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει, μα και την δύναμη μιας σταθερής παρέας.

Μαζί του η Σοφία Γεωργαντζή ενώ συνοδοιπόροι τους, σε επιλεγμένα τραγούδια, δύο παιδικές χορωδίες η παιδική χορωδία «Γαλιλαία» από την ενορία Κυνοπιαστών της Κέρκυρας σε διεύθυνση της κ. Δήμητρας Καλογεροπούλου και η παιδική χορωδία της ενορίας Αγ. Βησσαρίωνα Φιλιππιάδος σε διεύθυνση της κ. Ράνιας Ρήγα.

Το ΕΠΤΑ Τεχνών Τόπος κλείνοντας μια ακόμη χρονιά, γεμάτη ήχους και εικόνες, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους φίλους που συνταξίδεψαν μαζί του.

Επίσης, την κ. Δήμητρα Καλογεροπούλου και ιδιαιτέρως τον πάτερ Ελευθέριο, καθώς και όλα τα μέλη και τους συντελεστές των δύο χορωδιών για τη χαρά της συμμετοχής τους.

Μουσικοί: Θανάσης Αρχανιώτης (Τύμπανα) Θάνος Κολοκυθάς (Μπάσο) Νίκος Παπαδόπουλος (Κιθάρες) Δημήτρης Οικονομίδης (Πιάνο) Παναγιώτης Κουτσούρας (τρίχορδο μπουζούκι) Στέργιος Γαργάλας (βιολί)