Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 14:51

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ News Stand: Αποκτήστε δωρεάν το βιβλίο "Οι βιολέτες του Μαρτίου"

Το κατάστημα News Stand (Βιβλιοπωλείο – Καπνοπωλείο – Πρακτορείο Διανομής Τύπου) στη Β. Μπάλκου 18 (Λαϊκή Αγορά), έχει ξεκινήσει για τους αναγνώστες του atpreveza.gr, μία σειρά διαγωνισμών και σας χαρίζει ορισμένα από τα πλέον εξαιρετικά βιβλία της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

 b202677

Στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., γράφοντας: Το ονοματεπώνυμό σας, τηλέφωνο επικοινωνίας και το σχόλιο: «Για το διαγωνισμό-ΒΙΒΛΙΟ», μέχρι και την Παρασκευή 24 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι και πάρτε μέρος στην κλήρωση.

Ο νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από το atpreveza.gr και θα μπορεί να παραλάβει το βιβλίο του δωρεάν από το News Stand με την επίδειξη και της αστυνομικής του ταυτότητας.

Αυτή την εβδομάδα κληρώνεται το βιβλίο της Σάρα Τζίο "Οι βιολέτες του Μαρτίου".

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

 

Οι βιολέτες του Μαρτίου

Μυθιστόρημα

μετάφραση: Πηνελόπη Τριαδά

Ψυχογιός, 2015

Πριν ακόμα γίνει τριάντα, η Έμιλι τα είχε όλα: ένα επιτυχημένο μυθιστόρημα, έναν σύζυγο που έμοιαζε να είχε ξεπηδήσει από τις σελίδες ανδρικού περιοδικού, και ένα εισιτήριο άνευ επιστροφής για τη χώρα της απόλυτης ευτυχίας.

Δέκα χρόνια αργότερα, η ζωή της δε θυμίζει σε τίποτα την ειδυλλιακή εκείνη περίοδο. Όταν η ηλικιωμένη θεία της, Μπι, την προσκαλεί να περάσει όλο τον Μάρτιο στο σπίτι της στο Μπέινμπριτζ Άιλαντ, η Έμιλι δέχεται, ελπίζοντας ότι η θάλασσα θα γιατρέψει τις πληγές της. Κάνοντας έρευνα για το επόμενο βιβλίο της, ανακαλύπτει ένα κόκκινο βελούδινο ημερολόγιο από το 1943, το περιεχόμενο του οποίου φέρνει στο φως μια αναπάντεχη ιστορία που σχετίζεται με τη δική της ζωή.

http://www.biblionet.gr/