Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016 16:05

Newstand βιβλιοπρόταση: «Διπλή Παγίδα» (William Landay)

Αυτή την εβδομάδα το κατάστημα News Stand (Βιβλιοπωλείο – Καπνοπωλείο – Πρακτορείο Διανομής Τύπου) στη Β. Μπάλκου 18 (Λαϊκή Αγορά), σας προτείνει για ανάγνωση το βιβλίο του William Landay "Διπλή Παγίδα" (Εκδόσεις Διόπτρα).

08e110b4e7554edd4083ba42942fe06d

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

ΜΕ ΝΕΑ ΤΙΜΗ 9.90!!!

 

Όλα ξεκινούν μπροστά από μια κόκκινη πόρτα, σε ένα προάστιο της Βοστόνης. Η αστυνομία ετοιμάζεται να εισβάλει στο διαμέρισμα που είναι κέντρο διακίνησης ναρκωτικών. Ένας ντετέκτιβ αρπάζει τον πολιορκητικό κριό και χτυπάει την κόκκινη πόρτα. Από πίσω ακούγεται ένας ξερός πυροβολισμός. Η σκηνή πλημμυρίζει με αίμα. Ο ντετέκτιβ πέφτει νεκρός.
Δέκα χρόνια μετά, ο νεαρός Μπεν Τρούμαν είναι διοικητής στη μικρή και στενάχωρη επαρχιακή πόλη του Βερσάιγ. Κατά τη διάρκεια μιας τυπικής περιπολίας, ο Μπεν ανακαλύπτει το πτώμα ενός εισαγγελέα από τη Βοστόνη. Αρχικά η επίσημη θέση της αστυνομίας είναι ότι η δολοφονία έγινε από έναν σεσημασμένο γκάγκστερ, αλλά ο Μπεν φτάνει στο συμπέρασμα ότι κάποιοι ήθελαν να ξεφορτωθούν τον εισαγγελέα γιατί είχε ξεθάψει την υπόθεση της κόκκινης πόρτας.
Καθώς τα στοιχεία δείχνουν προς όλες τις κατευθύνσεις, η καλοστημένη παγίδα γύρω από τον Μπεν κλείνει και ο χρόνος λιγοστεύει. Σ’ έναν κόσμο όμως διαφθοράς και εξαπάτησης, τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ο επόμενος ύποπτος θα μπορούσε να είσαι εσύ. Και η πραγματική παγίδα να σε βρει απροετοίμαστο. 

 

Πηγή: www.dioptra.gr