Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 10:52

Τα βλέπω όλα πράσινα στην Πρέβεζα!

Το ξέρατε ότι σε απόμακρους καταυλισμούς Ινδιάνων ζουν ιθαγενείς που δοξάζουν τον Σύλλογο Μεγάλο;

Ποιος άραγε υποψιαζόταν πως κάποτε είχαν “φυτρώσει” ομάδες με τριφύλλια στην καρδιά του Πειραιά; Γνωρίζατε πόσες φορές φόρεσαν την ένδοξη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός κι η ΑΕΚ; Πού σταμάτησε το κοντέρ στα τοπικά “αιώνια ντέρμπι” και πότε επαναλήφθηκε ο θρίαμβος του θρυλικού 8-2; Ο σπουδαίος γκολκίπερ Αχιλλέας Γραμματικόπουλος υπήρξε “πράσινο πουλί”; Σε πόσα χωριά και κωμοπόλεις κλοτσάνε την μπάλα ομάδες που τιμούν την ονομασία του Παναθηναϊκού;

Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις κρύβονται στις σελίδες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας. Οι αποκαλύψεις του Άγγελου Σκλαβουνάκη ρίχνουν φως σε ένα άγνωστο, μέχρι τώρα, κομμάτι της αθλητικής ιστορίας. Το βιβλίο Τα βλέπω όλα πράσινα καταγράφει την ιστορία των σωματείων που συνδέονται, με οποιονδήποτε πιθανό ή απίθανο τρόπο, με τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για έναν μοναδικό “οδηγό” ομάδων και προσώπων, μέσω του οποίου αποκρυπτογραφούνται κρυμμένα μυστικά ανθρώπων που λάτρευαν σαν θρησκεία το Τριφύλλι.

Το νέο βιβλίο του Άγγελου Σκλαβουνάκη «Τα βλέπω όλα πράσινα» κυκλοφόρησε και αφορά τον Παναθηναϊκό ωστόσο έχει και τη δική του ξεχωριστή αναφορά στην Πρέβεζα! Υπάρχει εκτενής αναφορά στη σχέση του Παναθηναϊκού με τις ομάδες : Πράσινα Πουλιά Θεσπρωτικού, ΠΑΟ Δεσποτικού, ΑΟ Πάργας, ΑΕ Πρέβεζας, Ένωση Πάργας, Εφύρα Μεσοποτάμου και ΑΟ Λούρου.

 

Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το βιβλίο μπορούν να το παραγγείλουν από την εκδοτική Belle époque στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη σελίδα της στο facebook, τηλεφωνικά στο 2106132737, στη σελίδα fb ή στο public Ιωαννίνων.