Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 11:12

"Victoria" από την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας-Κερδίστε προσκλήσεις

Η ΚΛΠ συνεχίζει τις προβολές της με επιλεγμένες ταινίες την Πέμπτη 16 Μαρτίου ώρα 9.00 μ.μ με μια βραβευμένη ταινία από την Γερμανία, βραβευμένη στο φεστιβάλ Βερολίνου. Μια συγκλονιστική περιπέτεια που κόβει την ανάσα γυρισμένη με μια κάμερα!!!!

Victoria

Σκηνοθεσία Sebastian Schipper

Ηθοποιοί Laia Costa,Frederic Lau,Franz Rogowski

Στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη "VICTORIA" μέχρι και το πρωί της Πέμπτης 16 Μαρτίου , με το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο για να μπείτε στην κλήρωση για 2 μονές προσκλήσεις!

Η Βικτόρια, μια νεαρή Ισπανίδα που μετακόμισε πρόσφατα στο Βερολίνο, γνωρίζει σε ένα μπαρ μια παρέα τεσσάρων Γερμανών που θα την παρασύρουν σε μια επικίνδυνη νυχτερινή περιπέτεια.

Ένα ταξίδι στη σκοτεινή πλευρά ενός ανήσυχου, ανικανοποίητου και αποπροσανατολισμένου κόσμου με ένα εντυπωσιακό μονοπλάνο 138 λεπτών. Ένα μοναδικό τεχνικό κατόρθωμα που απέσπασε την Αργυρή Άρκτο Κινηματογραφικού Επιτεύγματος στο Βερολίνο και τέσσερις υποψηφιότητες στα Ευρωπαϊκά Βραβεία.