Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 15:33

Το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για 7 ημέρες στην Πρέβεζα

Το 53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ταξιδεύει και φέτος στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσα από τις Περιφερειακές Εκδηλώσεις, φέρνοντας το κοινό σε επαφή με πρωτοπόρους δημιουργούς και ταινίες. Στις 14,15,22,29/11 και στις 6,13,20/12 το Φεστιβάλ θα βρίσκεται στην Πρέβεζα, όπου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου, θα φιλοξενηθεί μια επιλογή ταινιών από το πρόγραμμα του 53ου ΦΚΘ.

Οι προβολές των Περιφερειακών Εκδηλώσεων πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κινηματογραφικών λεσχών και πολιτιστικών οργανισμών των πόλεων.

Οι Περιφερειακές Εκδηλώσεις χρηματοδοτούνται, μεταξύ άλλων δράσεων του 53ου Φεστιβάλ, από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας 2007-2013.

Από τις 12 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου το Φεστιβάλ θα βρεθεί επίσης σε Αλεξανδρούπολη, Αμοργό, Άνδρο, Βελβεντό, Βέροια, Βόλο, Ηράκλειο, Ιτέα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κιλκίς, Κοζάνη, Κω, Λαμία, Λιβαδειά, Νάξο, Νέα Μάκρη, Ξάνθη, Πάτρα, Πετρούπολη, Πεύκη, Ρέθυμνο, Σαμοθράκη, Σάμο, Σαντορίνη, Σέρρες, Φλώρινα, Χανιά, Νεάπολη Λασιθίου, Χίο.