Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 16:27

"Μεσάνυχτα στο Παρίσι" τη Δευτέρα 4 Μαρτίου από την Κ.Λ.Π.-Κερδίστε 2 μονές προσκλήσεις!

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας παρουσιάζει τη Δευτέρα 4 Μαρτίου ώρα 9,15 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας την ταινία "Μεσάνυχτα στο Παρίσι" του Woody Allen με τους Όουεν Γουίλσον, Ρέϊτσελ ΜακΑνταμς, Μαριόν Κοτιγιάρ.

Στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής και μπείτε στην κλήρωση για 2 μονές προσκλήσεις!

Η νέα ταινία του αγαπημένου μας νευρωτικού Νεοϋορκέζου σκηνοθέτη αφηγείται της περιπέτειες ενός νεαρού συγγραφέα (Όουεν Γουίλσον), καθώς κάνει διακοπές στο Παρίσι, μαζί με την μνηστή του (Ρέιτσελ ΜακΆνταμς).

Εκείνος είναι ρομαντικός, ονειροπόλος και θα ήθελε να έχει γεννηθεί σε μια άλλη εποχή.

Εκείνη είναι ρεαλίστρια, με τετράγωνη λογική και της αρέσει να προσγειώνει τον αρραβωνιαστικό της στην πραγματικότητα.

Όταν όμως αυτός ένα βράδυ χάνει το δρόμο του για το ξενοδοχείο τριγυρνώντας στο Παρίσι, βρίσκει τον τρόπο να μεταφέρεται στη δεκαετία του '20 και κάνει το όνειρό του για μια άλλη ζωή πραγματικότητα- μέχρι το επόμενο ξημέρωμα.

Πόσο πραγματική είναι όμως μια φαντασίωση όταν τη ζούμε;

Και μπορούμε να ζήσουμε στ' αλήθεια στο παρελθόν;

Αυτά και άλλα πολλά αναρωτιέται ο αειθαλής Γούντι σε ένα ονειρεμένα κινηματογραφημένο στουντιακό Παρίσι με το γνωστό του σαρκαστικό χιούμορ, που εδώ είναι στα καλύτερά του.

Ο επίδοξος συγγραφέας μας γίνεται ξαφνικά κολλητός με τον Έρνεστ Χέμινγουεϊ, γνωρίζει τον Σκοτ Φιτζέραλντ, μπεκροπίνει με τον Σαλβατόρ Νταλί και δίνει στην Γερτρούδη Στάιν να διαβάσει το μυθιστόρημά του.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, γνωρίζει την υπέροχη Αντριάν της Μαριόν Κοτιγιάρ και νιώθει για πρώτη φορά τι σημαίνει να σε κάνει αθάνατο ο έρωτας.

Διάρκεια 94ʼ