Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 10:17

Στις 15 Ιουλίου η δημοπρασία για το θερινό κινηματογράφο "Κυανή Ακτή"

Την πρόθεση να εκμισθώσει σε ιδιώτη το θερινό κινηματογράφο στην Κυανή Ακτή έχει για ένα ακόμη Καλοκαίρι η δημοτική αρχή Πρέβεζας όπως είχαμε επισημάνει σε παλιότερο ρεπορτάζ (δείτε εδώ), η οποία θα προχωρήσει στη διαδικασία της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας στις 15 Ιουλίου.

Ο εκμισθούμενος χώρος θα χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση, λειτουργία και εκμετάλλευση αποκλειστικά και μόνο θερινού κινηματογράφου, με την επωνυμία «ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝ/ΦΟΣ ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ», απαγορευμένης της μεταβολής της χρήσης για οποιοδήποτε λόγο.

Κατώτατο όριο μισθώματος ορίζεται το ποσό των 1.000,00 € ενώ η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται έως 30.09.2022 και αρχίζει με την υπογραφή του συμφωνητικού.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στις 15 Ιουλίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00- 11.00 π.μ., ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα προσκομίσουν εγγυητική επιστολή ποσού 100,00 € μαζί με δημοτική και φορολογική ενημερότητα της αρμόδιας Δ.Ο.Υ.

Οι όροι της σχετικής διακήρυξης καθώς και όλα τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβληθούν βρίσκονται στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου, των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Εάν η δημοπρασία αποβεί άγονος την πρώτη φορά, θα επαναληφθεί την 22η Ιουλίου 2022, ημέρα Παρασκευή την ίδια ώρα.