Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 14:00

Ανοίγουν ξανά οι πύλες του δημοτικού θερινού κινηματογράφου "Κυανή Ακτή"

Τις πύλες του αναμένεται να ανοίξει στα τέλη Ιουλίου ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος “Κυανή Ακτή”, αφού στη δημοπρασία που έγινε στις 15 Ιουλίου βρέθηκε ιδιώτης (η εταιρεία mediasoft με έδρα τα Γρεβενά) που θα εκμισθώσει το χώρο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία και εκμετάλλευση αποκλειστικά και μόνο θερινού κινηματογράφου.

Όπως τόνισε στο atpreveza.gr ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Λεωνίδας Αργυρός, γίνεται καθαρισμός στο χώρο αλλά και επισκευές στις τουαλέτες, προκειμένου ο θερινός κινηματογράφος να είναι έτοιμος και αφού ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά να ξεκινήσει τη λειτουργία του στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

IMG 9618

Σύμφωνα με τον κ. Αργυρό η διαδικασία για την εύρεση ανάδοχου ήταν χρονοβόρα, ωστόσο η δημοπρασία ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή και ο θερινός κινηματογράφος αναμένεται να λειτουργήσει μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου, τις ημέρες που δεν θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας που βρίσκεται δίπλα.

Τις επόμενες ημέρες θα βγει αναλυτικό πρόγραμμα με τις ταινίες που θα προβληθούν, οι οποίες θα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, ενώ γίνονται επαφές και με την Κινηματογραφική Λέσχη προκειμένου να πραγματοποιήσει και αυτή ορισμένες προβολές στο θερινό κινηματογράφο.