Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2013 01:32

"The Rolling Stones-Crossfire Hurricane" την Παρασκευή 24/5 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας

Τη Δευτέρα 20 Μάη 2013 πέθανε ο Ray Manzarek οργανίστας των DOORS σε ηλικία 74 ετών. Μόλις την προηγούμενη Παρασκευή 17 Μαίου είχαμε την τύχη να τον απολαύσουμε «ολοζώντανο» στην οθόνη του Πολιτιστικού Κέντρου της Πρέβεζας στο καταπληκτικό Live at Hollywood Bowl των DOORS ¨68.

Τελικά οι παγκόσμιοι “θρύλοι” δεν δημιουργούνται τυχαία.. Ένας 25χρονος Jim Morrison και 3 μουσικοί χωρίς καπνούς, χορεύτριες, εκτυφλωτικά φώτα καθηλώνουν τότε 18000 θεατές, σήμερα όλο το παγκόσμιο κοινό δημιουργώντας μια παράσταση που μόνο με κορυφαίες αρχαίες ελληνικές τραγωδίες μπορεί να συγκριθεί.

Το μότο “Live fast, die young” που σημάδεψε τους καταραμένους του ροκ απλά υπογράμμισε την αξία τους. Ευτυχώς γιατί ο Jim Morrison δεν έφυγε παραγνωρισμένος .

Στον αντίποδά του ένας ζωντανός «Θρύλος». Φυσικά οι ROLLING STONES. Κλείνουν φέτος 50 χρόνια στη σκηνή και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Πώς επέζησαν; Πώς καταφέρνουν σήμερα να συγκινούν όλες τις ηλικίες;

Το Crossfire Hurricane του 2012 έρχεται με πολύ γνωστό και άγνωστο υλικό και φυσικά πολύ μουσική για να απαντήσει. Ποιοί παίζουν. Ο Mick Jagger και η παρέα του. Με δικό του μότο αυτός. Αυτός διαφωνεί και με το “Too old to rock’n roll too young to die” των Jethro Tull.

Ευτυχώς υπάρχει η εταιρεία More2screen που με τις άψογες παραγωγές σε εικόνα και ήχο μας δίνει την ευκαιρία να ζούμε αυτές τις απόλυτες μουσικές εμπειρίες .

Ραντεβού την Παρασκευή 24/5 στις 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας.

Με ελεύθερη συνεισφορά για την ενίσχυση του Preveza Jazz Festival.

Mη το χάσετε. Zήστε το.