Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 13:18

"Αύγουστος" στον δημοτικό κινηματογράφο Πρέβεζας

Ο δημοτικός χειμερινός κινηματογράφος συνεχίζει τις προβολές του στο Πολιτιστικό κέντρο Πρέβεζας (πρώην Όαση) με την ταινία ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ (August Osage County).

Σκηνοθεσία : Τζον Γουέλς

Με τους: με τους Μέριλ Στριπ, Τζούλια Ρόμπερτς, Σαμ Σέπαρντ, Τζούλιετ Λιούις, Τζούλιαν Νίκολς, Γιούαν Μακγκρέγκορ, Μπένεκτιτ Κούμπερμπαχ, Κρις Κούπερ, Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ

Μια αριστουργηματική μεταφορά που υπογράφεται από τον ίδιο τον συγγραφέα του αρχικού θεατρικού έργου Tracy Letts ,το οποίο έχει ανέβει και στο Μπρόντγουεϊ, προσφέρει στον θεατή ένα έργο εξαιρετικής δύναμης και πυκνότητας νοημάτων σενάριο που πραγματικά γίνεται εμφανέστατο ότι κέρδισε πανάξια το βραβείο Pulitzer Prize for Drama το 2008.

Με ένα πρωτοκλασάτο καστ ηθοποιών, όπως η τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ Μέριλ Στριπ (“Iron Lady”), η επίσης βραβευμένη με Όσκαρ Τζούλια Ρόμπερτς (“Erin Brockovich”), ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ (“The Impossible”) και ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (“Τhe Fifth Estate”) , η ταινία παρουσιάζει το οικογενειακό δράμα των Γουέστον, μιας οικογένειας που ζει στην Οκλαχόμα και είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης.

Μια μητέρα που σέρνεται ανάμεσα σε διάφορες ουσίες και στο αλκοόλ, αποκαλύπτοντας καλά κρυμμένα μυστικά. Μια κόρη που βρίσκεται αντιμέτωπη με την κρίση μέσα στο γάμο της και η όλη η υπόλοιπη οικογένεια που συγκεντρώνεται στο σπίτι για να στηρίξει τη μητέρα, όταν παράλληλα ο επίσης αλκοολικός πατέρας εξαφανίζεται.

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ σε 2 κατηγορίες : α' και β' ρόλου αντίστοιχα για τις Μέριλ Στριπ και Τζούλια Ρόμπερτς.

ΗΜΕΡΕΣ και ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Πέμπτη 10/4 : 20.00 - 22.15

Παρασκευή 11/4 : 20.00 - 22.15

Τρίτη 15/4 : 20.00 - 22.15

Τετάρτη 16/4 : 20.00 - 22.15

Το Σάββατο 12/4 , την Κυριακή 13/4 και την Δευτέρα 14/4 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΒΟΛΕΣ