Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014 11:47

«Άγγιξαν» και το δεύτερο ληστή των ΕΛΤΑ στο Καναλάκι οι αστυνομικοί

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η σύλληψη και του δεύτερου από τους ληστές του υποκαταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο Καναλάκι, καθώς ο κλοιός της Ελληνικής Αστυνομίας σφίγγει γύρω του.


Σε συναγερμό για μία ακόμη φορά μέσα στις τελευταίες ημέρες τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές των Ιωαννίνων και της Θεσπρωτίας, καθώς εντοπίστηκε κοντά στην Εγνατία οδό ο δεύτερος. Με δεδομένο ότι ίχνη του είχαν εντοπιστεί στα Γραμμενοχώρια, οι αστυνομικοί είχαν τα τελευταία 24ωρα εντείνει τις περιπολίες κοντά στην Εγνατία, πιστεύοντας πως θα επιλέξει αυτόν τον δρόμο διαφυγής. Οι εκτιμήσεις τους αποδείχθηκαν βάσιμες και ο Αλβανός φυγάς εντοπίστηκε κοντά στον κόμβο της Τύριας.
Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή, έφτασαν μια ανάσα από το να τον συλλάβουν, ωστόσο για μία ακόμη φορά ο Αλβανός δράστης κατάφερε να ξεφύγει. Πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν έναν αστυνομικό να τον πιάνει από το μπουφάν του, το οποίο σκίστηκε και ο Αλβανός ξεγλίστρησε. Ωστόσο, στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί, του έπεσε το όπλο, ένα 22αρι πιστόλι, το οποίο είχε πάνω του από την ώρα που εγκατέλειψε το αυτοκίνητο διαφυγής στην παλιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας, στη διασταύρωση προς Κληματιά.
Οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν επικεντρωθεί κοντά στο Πετούσι Παραμυθιάς, με τους αστυνομικούς να ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την περιοχή.

 

Πηγή: vimanews.gr