Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014 15:18

Κρίσιμο 24ωρο για την ΕΑΣ Πρέβεζας – Κρίνεται η οριστική τύχη του οργανισμού

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr, μέσα στις επόμενες 24 ώρες θα γίνει γνωστή η απόφαση του Εφετείου Ιωαννίνων, αναφορικά με την έφεση της διοίκησης της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας, κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πρέβεζας, να απορρίψει το σχέδιο αναδιοργάνωσης της ΕΑΣ. Η απόφαση αυτή θα κρίνει την οριστική τύχη του ιστορικού οργανισμού.

Σε συνάντηση που είχαν το πρωί της Τρίτης, ο σύνδικος πτώχευσης και εργαζόμενοι στην ΕΑΣ Πρέβεζας, οι τελευταίοι ενημερώθηκαν πως από στιγμή σε στιγμή θα ανακοινωθεί η απόφαση του Εφετείου.

Το Εφετείο συνεδρίαζε περί τις 3 ώρες για την υπόθεση και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας και σύμφωνα με ασφαλείς δικαστικές πηγές, τις οποίες όμως μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η απόφαση του Εφετείου πιθανότατα επικυρώνει την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πρέβεζας και θα ξεκινήσει έτσι η διαδικασία εκκαθάρισης της ΕΑΣ Πρέβεζας. 

Τις επόμενες 24 ώρες όλα βέβαια θα γίνουν ξεκάθαρα και οριστικά θα γνωρίζουμε την τύχη που θα έχει ο ιστορικός για την περιοχή οργανισμός.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η διοίκηση της ΕΑΣ στήριξε το σχέδιο αναδιοργάνωσης ως βάσιμο, την ώρα που 42 εργαζόμενοι με παρέμβασή τους είχαν ζητήσει την ακύρωσή του, την οποία και είχε αποφασίσει πρωτόδικα το δικαστήριο της Πρέβεζας.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παναγιώτης Τσόγκας, Δημήτρης Πάτσης