Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 16:05

Με τον Περιφερειακό Διοικητή Π.Υ. Ηπείρου Β. Κώνστα και το Διοικητή Π.Υ. Πρέβεζας Θ. Βαρδή συναντήθηκε ο δήμαρχος Πρέβεζας

Συνάντηση με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου Αρχιπύραρχο Βασίλειο Κώνστα και τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας Θεόδωρο Βαρδή, πραγματοποίησε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από θέματα που αφορούν την πολιτική προστασία , την πυροπροστασία καθώς και την αντιμετώπιση περιστατικών που θα προκύψουν κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Οι κύριοι Κώνστας και Βαρδής ενημέρωσαν τον κ. Μπαΐλη για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που έχει καταγράψει η υπηρεσία και αφορούν την αντιπυρική περίοδο ενώ ο κ. Μπαΐλης υπογράμμισε ότι το καλό κλίμα και η συνεργασία Δήμου και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων δημιουργηθούν .

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας έθεσε ως προτεραιότητες την απομάκρυνση της ξερής βλάστησης , τον καθαρισμό των δασικών δρόμων και άλλες αντίστοιχες παρεμβάσεις τονίζοντας ότι ιδιαίτερη μέριμνα θα πρέπει να υπάρξει για την προστασία των αισθητικών δασών Μονολιθίου, Αγίου Βαρνάβα και Λεκατσά καθώς και για την χαρακτηρισμένη ως ιδιαίτερου φυσικού κάλλους περιοχή της Μονής Αβάσσου.

Από το γραφείο τύπου του δήμου Πρέβεζας