Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 06 Ιουλίου 2014 03:40

Τι συμβαίνει με το δημόσιο ΚΤΕΟ Πρέβεζας;;

Κλειστό εξακολουθεί να παραμένει το δημόσιο ΚΤΕΟ της Πρέβεζας παρά τις δεσμεύσεις ότι μέσα στην Άνοιξη θα ξεκινούσε και πάλι κανονικά η λειτουργία του.

Το πρόβλημα με το δημόσιο ΚΤΕΟ της Πρέβεζας ξεκίνησε από τον περασμένο Ιούλιο, ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο μπήκε προσωρινό «λουκέτο» αφού, όπως και άλλα ΚΤΕΟ σε όλη τη χώρα, δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις που είχε θέσει το αρμόδιο Υπουργείο για να λάβει την απαιτούμενη πιστοποίηση.

Από τότε μέχρι σήμερα ωστόσο δεν έχει υπάρξει νεότερο -παρά τις δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη Ηπείρου πως το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα- και είναι ξεκάθαρο πως τελικά το λουκέτο δεν ήταν τόσο προσωρινό...

Σύμφωνα πάντως με ασφαλείς πληροφορίες μέσα στις επόμενες 10 μέρες αναμένεται η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα με την προμήθεια και την εγκατάσταση εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για την πιστοποίηση του Κ.Τ.Ε.Ο. της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, ενώ από τη στιγμή που θα βγει η απόφαση τότε θα χρειαστούν περίπου 15 ημέρες για να ξεκινήσει και πάλι η λειτουργία του.

Παρόλα αυτά επειδή το θέμα "σέρνεται" εδώ και ακριβώς ένα χρόνο, κρατάμε μικρό καλάθι...