Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 14:55

Υλοποίηση Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης – Προσλήψεις εκπαιδευτών από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εκπαιδευτική περίοδος υλοποίησης προγραμμάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης στο Δήμο Πρέβεζας το διάστημα 2013-2014 .

Το ενδιαφέρον των δημοτών ήταν μεγάλο καθώς κατατέθηκαν πάνω από 450 αιτήσεις ενώ περίπου 300 δημότες όλων των ηλικιών κατάφεραν να ολοκληρώσουν τα προγράμματα. Τη μεγαλύτερη ζήτηση είχαν το πρόγραμμα της Διακόσμησης, τα Γερμανικά για τον Τουρισμό, η Αγωγή Υγείας και οι Πρώτες Βοήθειες , η Ψυχολογία, τα Αγγλικά για τον Τουρισμό, τα Διαδικτυακά Εργαλεία , η Επεξεργασία Κειμένου, τα Αγγλικά για το Χώρο Εργασίας και τα Γαλλικά για τον Τουρισμό , ο Τουρισμός, η αγροτική Επιχειρηματικότητα ενώ κάποια προγράμματα (όπως η διακόσμηση) δεν υλοποιήθηκαν λόγω έλλειψης εκπαιδευτών.

Δεδομένου ότι οι εκπαιδευτές επιλέγονται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης ύστερα από ανταπόκρισή τους σε προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος του φορέα και προκειμένου να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι, ο Δήμος Πρέβεζας ενημερώνει ότι το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι η http://inedivim.gr ενώ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται την 1η Αυγούστου .