Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014 22:23

«Μπάχαλο» στο Δήμο Πάργας – Ο Αντώνης Νάστας προσέφυγε στην Α.Δ. Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας για απόφαση της Ο.Ε.

Το «γαϊτανάκι» με τις προσφυγές κατά αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάργας, δεν έχει τελειωμό. Αυτή τη φορά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, δικαίωσε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Πάργας και μέλος της προηγούμενης Ο.Ε., Αντώνη Νάστα, στην προσφυγή του κατά της υπ’ αριθμ. 136/2014 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάργας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το ακριβές σκεπτικό της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

 

Η απόφαση 136/2014, αφορά την προμήθεια ενός μηχανήματος (μηχανοκίνητης σκούπας – σαρώθρου οδικού καθαρισμού) και μπορείτε ΕΔΩ να τη διαβάσετε.

 

Για την συγκεκριμένη προμήθεια είχε γίνει μεγάλη συζήτηση και υπήρχαν αντεγκλήσεις και σε δημοτικά συμβούλια, αλλά και σε συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής, όπως μπορείτε να δείτε και από τα πρακτικά που δημοσιεύουμε παρακάτω:

 

Κάντε κλικ ΕΔΩ (1)

Κάντε κλικ ΕΔΩ (2).

 

Ένα είναι βέβαιο. Πως στο Δήμο Πάργας οι δύο παρατάξεις θα έχουν και... συνέχεια, έστω κι αν δε «συναντηθούν» στο νέο δημοτικό συμβούλιο...

Από την άλλη, ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Λιόλιος συνάντησε μπροστά του ουκ ολίγες φορές περιπτώσεις της θητείας του κ. Νάστα ως Δημάρχου Φαναρίου, για τις οποίες βρέθηκε προ τετελεσμένων και δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα αφήσει να... πέσουν κάτω ορισμένες καταστάσεις.

 

Π.Τ.