Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 01:57

Προσπάθειες για να...προσγειωθεί και στο Άκτιο η EasyJet

Συντονισμένες προσπάθειες προκειμένου η γνωστή αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους EasyJet να ξεκινήσει πτήσεις μέσα στο 2015 από και προς το αεροδρόμιο του Ακτίου, κάνει η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Πρέβεζας.

Έχουν προηγηθεί όλες οι συναντήσεις και οι επικοινωνίες με τους αρμόδιους φορείς της Πρέβεζας, της Λευκάδας, της Αιτωλοακαρνανίας, των Ιονίων Νήσων αλλά και της Ηπείρου συνολικότερα και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Στέφανος Βακιρτζής με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ένωσης ξενοδόχων του νομού Πρέβεζας, Πολύκαρπο Χαλκίδη ζητά να γίνει συνάντηση με τους φορείς της ευρύτερης περιοχής. για να αξιολογηθεί η πιθανότητα πτήσεων της εταιρείας στο αεροδρόμιο του Ακτίου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο του Ακτίου προκειμένου να συζητηθεί η δρομολόγηση πτήσεων της γνωστής εταιρείας EasyJet.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα ενδεχόμενο το οποίο σε συνδυασμό με τις προσπάθειες που γίνονται και με την αεροπορική εταιρεία Aegean, θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο τουριστικό γίγνεσθαι της ευρύτερης περιοχής.