Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 02:29

«Δε θα πάμε στην Αθήνα για... αγκαλίτσες και φωτογραφίες...

Καταχειροκροτήθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, Στρατής Βουγέλλης, κατά τη διάρκεια του δημόσιου απολογισμού του Κώστα Μπάρκα, για το κοινοβουλευτικό του έργο. Ο κ. Βουγέλλης ευχαρίστησε το βουλευτή για τη συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων των δομών υγείας στο Ν. Πρέβεζας και τόνισε πως ήδη γίνονται ετοιμασίες για κάθοδο Πρεβεζάνων στην Αθήνα για ένα μεγάλο παμπρεβεζάνικο συλλαλητήριο, στο οποίο θα συμμετέχουν και συμπατριώτες μας που κατοικούν στην Αθήνα.

«Δε θα πάμε στο Υπουργείο ούτε για... αγκαλίτσες, ούτε για φωτογραφίες, ούτε για να πάρουμε δεσμεύσεις τις οποίες θα ξεχάσει η ηγεσία, μόλις φύγουμε από την πόρτα. Θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε με δυναμικό τρόπο και με πλαίσιο αιτημάτων συγκεκριμένων, τη σωτηρία του δημόσιου νοσοκομείου μας. Κε βουλευτά θα συναντηθούμε στους αγώνες...».

Γίνεται προσπάθεια, ώστε να υπάρξει συντονισμός και με εργαζομένους από άλλα μικρά νοσοκομεία με προβλήματα (Μεσολόγγι, Αγρίνιο κ.α.), έτσι ώστε να οργανωθεί ένα μαζικότερο συλλαλητήριο στην Αθήνα, ενώ ο κ. Βουγέλλης ανέφερε επίσης πως στρατηγικός σχεδιασμός της Κυβέρνησης είναι ξεκάθαρο πως είναι να απαξιώσει τα νοσοκομεία Λευκάδας, Πρέβεζας και Μεσολογγίου, για να μπορέσει να έχει μεγάλα κέρδη και μεγάλη... πελατεία, το νεο νοσοκομείο που κατασκευάζει εταιρία συμφερόντων Μπόμπολα στη Λευκάδα και θα λειτουργεί με κριτήριο τα κέρδη...