Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 20:26

Συνεχίζεται η παραλαβή τροφίμων για τις άπορες οικογένειες του νομού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η νέα παραλαβή πακέτων βοήθειας για τις άπορες οικογένειες που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας σε συνεργασία με την Ένωση Εφοπλιστών και τη Μητρόπολη Νικοπόλεως – Πρεβέζης.

Το πρόγραμμα αυτό, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Στράτου Ιωάννου, προσφέρει μια ανακούφιση σε 189 οικογένειες. Το πρόγραμμα τρέχει ήδη σχεδόν δύο χρόνια ένα έτος και θα συνεχισθεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2014, αφού εφαρμόζεται με άριστο τρόπο.

Σημειωτέον, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα (αναλογικά) και πιο επιτυχημένα προγράμματα που εφαρμόζονται στην Ελλάδα. Η χορήγηση βοήθειας στις άπορες οικογένειες είναι πολύ σημαντική τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Οι ποσότητες που έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής είναι πολύ μεγάλες, καθώς έχουν διατεθεί πάνω από 6000 κιβώτια στο νομό μας σε οικογένειες που χρειάζονται άμεση βοήθεια ακόμα και για την επιβίωσή τους. Οι ημερομηνίες επόμενης παραλαβής είναι 16 Οκτωβρίου 2014, 13 Νοεμβρίου 2014 και 11 Δεκεμβρίου 2014.

Πολύτιμη είναι η συνδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως – Πρεβέζης, η οποία επιμελείται τη διανομή των τροφίμων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, ευχαρίστησε θερμά την Ένωση Εφοπλιστών που παρέχει τη βοήθεια και το Μητροπολίτη Χρυσόστομο για την πολύτιμη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Π.Ε. Πρέβεζας και της Μητρόπολης στην υλοποίηση αυτής της δράσης.