Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 01:24

Σφραγίζεται πρατήριο υγρών καυσίμων στην Π.Ε. Πρέβεζας;

Μία υπόθεση που κρατά εδώ και πολλούς μήνες (δείτε ΕΔΩ), φαίνεται πως οδεύει στη λύση της, έπειτα από μπόλικο παρασκήνιο...

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας, κ. Στράτου Ιωάννου, σφραγίζεται πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πρέβεζα, καθώς δεν πληροί ορισμένες προϋποθέσεις που επιβάλλει ο νόμος.

Για να φτάσει η κατάσταση σε αυτό το σημείο χρειάστηκαν δικαστικές αποφάσεις και η παρέμβαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

Για το ιστορικό της υπόθεσης, θυμίζουμε πως στις 25-7-2013 με απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας επαναχορηγήθηκε η άδεια λειτουργίας του πρατηρίου, ενώ στις 11-10-13 με απόφαση της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης ΔιοίκησηςΗπείρου –Δυτ.Μακεδονίας, ακυρώθηκε η αρ.πρωτ.4888/25-7-13 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας. Επίσης υπήρξε απόφαση του διοικητικού Πρωτοδικείου Ιωαννίνων με την οποία απορρίφθηκε η αναστολή εκτέλεσης της αρ.6959/29-10-13 απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας περί σφράγισης του ανωτέρω πρατηρίου.

Κατά συνέπεια στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί η Π.Ε. Πρέβεζας να προχωρήσει στη σφράγιση του πρατηρίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει «αγγίξει» και «ξεσκονίσει» για τυχόν ευθύνες ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, κ. Λέανδρος Ρακιντζής...