Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 00:21

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Λιμενάρχης στην Πρέβεζα

Τα καθήκοντά του ως νέος Λιμενάρχης Πρέβεζας ανέλαβε ο Αντιπλοίαρχος κ. Παύλος Τιφτικίδης, αντικαθιστώντας τον κ. Στέφανο Σουρβίνο.

Ο κ. Τιφτικίδης, ο οποίος έχει υπηρετήσει σε διάφορες λιμενικές αρχές (Ηγουμενίτσα, Μύκονο κ.α.), είναι απόφοιτος της ΑΕΝ Πρέβεζας και οι καθηγητές του κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο σπουδαστή και χαρακτήρα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη σχολή.

Από σήμερα κιόλας ο νέος Λιμενάρχης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον δήμαρχο, τον αντιπεριφερειάρχη και άλλους εκπροσώπους αρχών και φορέων, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί για την υφιστάμενη κατάσταση στην περιοχή ευθύνης του Λιμεναρχείου Πρέβεζας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία του κου Στέφανου Σουρβίνου, ο οποίος αντικατέστησε την κα Σταματία Μαργέλη στο «τιμόνι» της Λιμενικής Αρχής Πρέβεζας, κρίνεται ως θετική στην αποτίμηση της δουλειάς του, έστω κι αν παρέμεινε για σύντομο χρονικό διάστημα σε αυτή τη θέση. Η συγκεκριμένη αλλαγή στη Λιμενική Αρχή της Πρέβεζας, δεν οφείλεται στην εκτίμηση του έργου του κου Σουρβίνου, αλλά σε υπηρεσιακές ανάγκες.