Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 01:34

Παράσταση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών της Πρέβεζας στο κάλεσμα της Ιεράς Μητρόπολης για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Δεκάδες συμπολίτες έδωσαν το παρών στην παράσταση Καραγκιόζη που διοργάνωσε η Μητρόπολη με τον γνωστό καραγκιοζοπαίχτη Γιώργο Ηπειρώτη στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας και έδειξαν την αλληλεγγύη τους για τις οικογένειες που εξασφαλίζουν τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους μέσα από το κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης.

mitropolh1

Η είσοδος στο Πολιτιστικό Κέντρο ήταν ελεύθερη, ωστόσο μικροί και μεγάλοι θεατές άφηναν στην είσοδο της αίθουσας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ ο καραγκιοζοπαίχτης Γιώργος Ηπειρώτης έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς υπογραμμίζοντας ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να φανούμε πιο δυνατοί από τα προβλήματα και να δώσουμε την ελπίδα σε κείνους που την έχουν ανάγκη.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πρεβέζης Χρυσόστομος ευχαρίστησε θερμά τους πολίτες για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση , καθώς επίσης και τον καραγκιοζοπαίχτη για την αφιλοκερδή προσφορά του αλλά και τον Δήμο της Πρέβεζας που παραχώρησε την αίθουσα.

Όπως τόνισε ο Μητροπολίτης το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχει ανάγκη την στήριξη όλων μας για να μπορέσει να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα που ζητούν υποστήριξη προκειμένου να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για την καθημερινότητά τους.