Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 23:08

Προσωρινό πρόβλημα με το πόσιμο νερό στον Αρχάγγελο Πρέβεζας

Προβληματισμός και παράπονα προκλήθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο στον Αρχάγγελο Πρέβεζας, εξαιτίας προβλήματος στο πόσιμο νερό του χωριού. Επικοινωνήσαμε με τον Αντιδήμαρχο Ζαλόγγου, του Δήμου Πρέβεζας, κ. Κώστα Ματέρη, ο οποίος μας ενημέρωσε σχετικά για το θέμα, αναφέροντας: «Υπήρξε ένα πρόβλημα με τη δεξαμενή του νερού στον Αρχάγγελο. Επειδή το νερό έμεινε στάσιμο, δημιουργήθηκαν βακτηρίδια, με αποτέλεσμα το νερό να μην πίνεται.

Αδειάσαμε τη δεξαμενή, την καθαρίσαμε, κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες και πριν από μερικά 24ωρα, μου ήρθαν τα δείγματα νερού που εξέτασε το Υγειονομικό και ήταν καθαρά. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και μπορούν πλέον οι κάτοικοι του Αρχαγγέλου να πιουν κανονικά νερό».

IMG 3037

Ο κ. Ματέρης πρόσθεσε επίσης: «Αυτή τη στιγμή έχουμε φροντίσει, ώστε τα μηχανήματά μας να είναι σε καλή κατάσταση. Προχωρούμε σε εργασίες στην αγροτική οδοποιία των παραλιακών χωριών της Δ.Ε. Ζαλόγγου και στις επόμενες δέκα ημέρες θα κάνουμε εργασίες και στα ορεινά χωριά».