Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 00:44

1η ιδρυτική συνάντηση της Πανηπειρώτικης Ένωσης Αγροτών(Π.Ε.Ν.Α.)

Την Κυριακή 9 / 11 / 2014 και ώρα 11:00 π.μ θα πραγματοποιηθεί η 1η ιδρυτική συνάντηση της Πανηπειρώτικης Ένωσης Αγροτών(Π.Ε.Ν.Α.).

Η συνάντηση θα γίνει στο κτίριο της πρώην Λαϊκής Αγοράς του Δήμου Πρέβεζας και η πρόσκληση της Π.Ε.Ν.Α. αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Ύστερα από τα τελευταία γεγονότα στον αγροτοσυνδικαλισμό και την δραματική κατάσταση που βιώνει ο πρωτογενής τομέας ιδιαίτερα στη Ήπειρο αλλά και την παρότρυνση πολλών αγροτών για την δημιουργία μιας ανεξάρτητης αγροτικής συνδικαλιστικής οργάνωσης (Α.Σ.Ο) χωρίς κομματικές κατευθύνσεις ήρθε η ώρα να γίνει η 1η ιδρυτική συνάντηση της Πανηπειρώτικης Ένωσης Αγροτών (Π.ΕΝ.Α.) . Καλούμε όλους τους αγρότες ,κτηνοτρόφους, αλιείς, μελισσοκόμους ,δασοκόμους κτλ την Κυριακή 9 / 11 / 2014 στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του δήμου Πρέβεζας (Λαϊκή Αγορά ) και ώρα 11:00 σε συζήτηση για την ίδρυση της Αγροτικής Συνδικαλιστικής Οργάνωσης (Α.Σ.Ο.) Πανηπειρώτικης Ένωσης Αγροτών (Π.ΕΝ.Α.).

Στόχος μας είναι η διεκδίκηση, προαγωγή και διασφάλιση των οικονομικών, κοινωνικών, επαγγελματικών και των εν γένει συμφερόντων των αγροτών - μελών."