Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 14:36

Δημοτική παράταξη καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για στοιχεία του Δήμου Πρέβεζας που έρχονται με... κούριερ και ακόμη... έρχονται!

Με επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Φραγκούλη, εν όψει και της προσεχούς συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, η Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας (με επικεφαλής τον Μιλτιάδη Κλάπα), καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για στοιχεία του Δήμου, που έρχονται με... κούριερ και ακόμη... έρχονται.

Όπως προκύπτει επίσης από το ρεπορτάζ του atpreveza, τις τελευταίες ώρες, παραδόθηκε σχετικό έγγραφο και ιδιοχείρως στον κ. Κλάπα (ενώ είχαν ήδη σταλεί στοιχεία ταχυδρομικώς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η επιστολή), το οποίο έφερε υπογραφή Αντιδημάρχου, αλλά αρμόδιος για τα στοιχεία και για την ακρίβειά τους δε δηλώνει κανείς, βάζοντας την υπογραφή του.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

 

«Κύριε Πρόεδρε.

Προ περίπου 50 ημερών κατεθέσαμε ερωτήσεις στη συνεδρίαση της 22ας Σεπτεμβρίου του Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερωθούμε για την κατανάλωση πετρελαίου και για την κατάσταση των μηχανημάτων. Επανήλθαμε και με γραπτή μας ερώτηση και για τα προηγούμενα ερωτήματα και επιπλέον ζητήσαμε να μας παρασχεθούν στοιχεία σχετικά με τη διάθεση του δανείου για τα ληξιπρόθεσμα χρέη.
Παρά την παρέλευση τόσου μεγάλου χρονικού διαστήματος, παρά τις διαβεβαιώσεις του αρμοδίου αντιδημάρχου ότι τα στοιχεία είναι έτοιμα και μας έχουν σταλεί με ..... Κούριερ -  διαβεβαίωση που μας δόθηκε πριν 12 ημέρες- και παρά τη ρητή προθεσμία των 30 ημερών, που ορίζει ο κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου, εξακολουθούν αναπάντητα τα ερωτήματα μας.
Σας ζητούμε την άμεση εφαρμογή του κανονισμού για την απάντηση των ερωτημάτων μας.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
                                    ΚΛΑΠΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
                                    ΚΑΤΕΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
                                    ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ».