Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 13:19

Επιχείρηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. στο Καναλάκι Πρέβεζας

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα, αστυνομική επιχείρηση στο Καναλάκι Πρέβεζας, την οποία ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 11 άτομα, που βρίσκονταν εντός καταστήματος, που λειτουργούσε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, τα οποία έχουν μεταφερθεί στην Εισαγγελία Πρέβεζας, για να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.


Νέα ενημέρωση - 4.27μ.μ.

 

Μετά τη μεταφορά τους στον Εισαγγελέα Πρέβεζας και την εκεί διαδικασία, οι 11 συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για το νόμο περί τυχερών παιγνίων και παραπέμφθηκαν σε δίκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου την Πέμπτη. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, η επέμβαση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, προέκυψε έπειτα από σχετική καταγγελία, που έγινε και έχει να κάνει με εργαζόμενο στο κατάστημα, ο οποίος έχει συγγενική σχέση με αστυνομικό.

Πάνω σε αυτό το στοιχείο, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, θα διεξάγει περαιτέρω έρευνα. Μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα πάντως, να ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχουν ένοχοι και αθώοι, αναφορικά με το ενδεχόμενο εμπλοκής αστυνομικού οργάνου.

Αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.