Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014 21:53

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Πρέβεζας-Άρτας-Λευκάδας

Εκλογές για το Δ.Σ. του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Πρέβεζας-Άρτας-Λευκάδας και για τους αντιπροσώπους στην ΠΟΕ-ΔΟΥ πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τρίτης.

IMG 9284

105 μέλη του Συλλόγου Εφοριακών από τις ΔΟΥ Πρέβεζας, Άρτας και Λευκάδας συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας από τις 8 το πρωί ως τις 4 το μεσημέρι.

IMG 9280

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα για το ΔΣ του Συλλόγου η Π.Α.Σ.Κ.Ε. Εφοριακών (Πανελλήνια Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων Εφοριακών) έλαβε 34 ψήφους και 3 έδρες, η Δ.Α.Σ. Εφοριακών (Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση Εφοριακών) έλαβε 32 ψήφους και 2 έδρες, η Δ.Α.Κ.Ε. Εφοριακών (Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων Εφοριακών) έλαβε 18 ψήφους και 2 έδρες και η Α.Σ.Κ.Ι. Εφοριακών (Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Εφοριακών) έλαβε 15 ψήφους και 2 έδρες. (Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τις ψήφους η Δ.Α.Σ. δικαιούταν μια ακόμη έδρα, ωστόσο στο ψηφοδέλτιο υπήρχαν μόνο δύο υποψήφιοι και έτσι σύμφωνα με την κατανομή η έδρα πήγε στην Α.Σ.Κ.Ι. )

IMG 9287

Για την ΠΟΕ-ΔΟΥ η Π.Α.Σ.Κ.Ε. Εφοριακών έλαβε 48 ψήφους και 2 έδρες, η Δ.Α.Σ. Εφοριακών έλαβε 26 ψήφους και 1 έδρα, η Α.Σ.Κ.Ι. Εφοριακών έλαβε 12 ψήφους και καμία έδρα και η Δ.Α.Κ.Ε. Εφοριακών έλαβε 11 ψήφους και καμία έδρα.