Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 19:48

Στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας θα συζητηθεί το θέμα της πεζοδιάβασης του Αγίου Γεωργίου

Ως τακτικό θέμα θα τεθεί προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας το θέμα της υπόγειας πεζοδιάβασης του Αγίου Γεωργίου που ανέδειξε ο Σύλλογος Αγίου Γεωργίου. Δημοτικοί σύμβουλοι στη συνεδρίαση της Τετάρτης εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για το συγκεκριμένο θέμα και πρότειναν να συζητηθεί στο επομενο συμβούλιο προκειμένου να υπάρχει πλήρης ενημέρωση, αίτημα που έγινε δεκτό.

Ο Σύλλογος Αγίου Γεωργίου σε ανακοίνωσή του αναφέρει σχετικά:

"Ο σύλλογός μας τον τελευταίο καιρό, έχει επαναφέρει στο προσκήνιο το μεγάλο θέμα της υπόγειας πεζοδιάβασης Αγίου Γεωργίου.

Το έργο αυτό, ενταγμένο στο μεγάλο της υποθαλάσσιας σήραγγας, βρίσκεται σε αδράνεια ως προς τη χρήση του 15 σχεδόν χρόνια.

Αφορά ένα πολύ μεγάλο μέρος της πόλης και έχει τεράστια σημασία αφού επιτρέπει την ασφαλή διέλευση των δημοτών μας προς την κυανή ακτή και αντιστρόφως.

Το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, η μεγάλη προβολή του από τα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα αλλά και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον δημοτικών συμβούλων που ενστερνίστηκαν τη σημασία του, έφεραν τα πρώτα αποτελέσματα.

Στη χθεσινή 19/11/14 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το θέμα τέθηκε από τρεις συνδυασμούς με εισηγήσεις των δημοτικών συμβούλων Κωστούλα Βασιλείου, Δαρδαμάνη Ιωάννη και Καλλίνικου Διονύση.

Ο Δήμαρχος κύριος Μπαΐλης αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητά του, δέχθηκε να εισαχθεί κανονικά στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το ΔΣ του συλλόγου

Ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή τους.

Περιμένει το επόμενο δημοτικό συμβούλιο για μία γόνιμη συζήτηση που θα δώσει λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα του οικισμού και της πόλης.

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Νέλλης Αναστάσιος