Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 02:29

Βρέθηκε νεκρός κοντά σε αλβανική ακτή ο ένας από τους δύο Βρετανούς που έψαχνε η Interpol!

Τραγικό τέλος είχε ο Μαρκ Μπάμφορντ, ο ένας από τους δύο Βρετανούς, που αναζητούσε η Interpol πριν από περίπου ένα χρόνο στην περιοχή μας (διαβάστε: Βυθισμένο σκάφος εντοπίστηκε ανοιχτά των Παξών - Αγνοούνται δύο άντρες - Αναζητούνται από την Interpol (photos) και Αυτοί είναι οι δύο αγνοούμενοι – Τι λένε οι συγγενείς του ενός στο atpreveza (photo)).

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza, το πτώμα του 67χρονου εντοπίστηκε στην Αδριατική, κοντά στις ακτές της Αλβανίας και μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι του Δυρραχίου. Ακολούθησε νεκροψία-νεκροτομή στα Τίρανα και το πτώμα του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στη Βρετανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φάνηκε να υπήρξε κάποια εγκληματική ενέργεια.

1024px-Durrës Albania_2

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως δεν έχει βρεθεί ίχνος του Νιλ Σμιθ (50 ετών), ο οποίος επίσης βρισκόταν στο σκάφος, που είχε ρυμουλκηθεί τότε στο λιμάνι της Πρέβεζας, από όπου και η παρακάτω φωτογραφία.

3e502bf09c25099180b1a13ce533d41c L

Για την έρευνα για τον εντοπισμό των δύο ανδρών, είχαν συντονιστεί και κινητοποιηθεί η Interpol, η Βρετανική Αστυνομία, καθώς και οι ακτοφυλακές Ελλάδας, Αλβανίας, Κροατίας και Ιταλίας.