Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012 20:04

Συνάντηση είχε ο Αντιπεριφερειάρχης με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας

Σε συνέχεια των ενεργειών του για το ζήτημα που προέκυψε με το αίτημα καταστηματαρχών του ιστορικού κέντρου της Πρέβεζας για ευέλικτο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τους (σχετικό ρεπορτάζ εδώ), και όπως είχε προαναγγείλει πριν από λίγες ημέρες, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου συναντήθηκε την Παρασκευή, με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Τάσο Κοντομίχη.

Ο κ. Ιωάννου μετέφερε στον κ. Κοντομίχη, το αίτημα των καταστηματαρχών του ιστορικού κέντρου της πόλης, για να επιμηκυνθεί το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τους κατά τη θερινή τουριστική περίοδο. Επισήμανε πως η Πρέβεζα είναι μια τουριστική πόλη και ως τέτοια πρέπει να λειτουργεί για το καλό της τοπικής οικονομίας, ενώ εξέφρασε την πρόθεσή του να συγκαλέσει μία διευρυμένη σύσκεψη όλων των αρμόδιων τοπικών φορέων, για να συζητηθεί το θέμα και να προκύψει ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου από την πλευρά του τόνισε στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, πως η πλειοψηφία των καταστηματαρχών της πόλης επιθυμεί να παραμείνει το ωράριο λειτουργίας ως έχει. Στάθηκε ιδιαιτέρως στο γεγονός πως αν παραμένουν ανοικτά ορισμένα μόνο καταστήματα, τότε θα αναγκαστούν και οι υπόλοιποι καταστηματάρχες να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους, κάτι που δε το θέλουν. Ο κ. Κοντομίχης εξήγησε στον κ. Ιωάννου πως δεν έχει και αυτός καμία διάθεση σύγκρουσης με τους καταστηματάρχες του ιστορικού κέντρου και πρόσθεσε πως θα πρέπει να διασφαλιστούν με κάθε τρόπο τα δικαιώματα όσων εργάζονται στα καταστήματα.

Το συγκεκριμένο θέμα πάντως θα έχει και συνέχεια!