Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 19:35

Καταγγελίες για «μπάχαλο» στη λαϊκή αγορά της Πάργας και έλεγχοι από τις υπηρεσίες της Π.Ε. Πρέβεζας

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza, το τελευταίο χρονικό διάστημα, η διεύθυνση ανάπτυξης της Π.Ε. Πρέβεζας, έχει στρέψει την προσοχή της στη λαϊκή αγορά της Πάργας, καθώς έχουν υπάρξει καταγγελίες, πως πολίτες χωρίς να έχουν τις απαραίτητες άδειες καταλαμβάνουν χώρους και πωλούν προϊόντα, την ώρα που δίπλα τους άλλοι παραγωγοί έχουν εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες άδειες και λειτουργούν με βάση τον κανονισμό που διέπει τη λαϊκή αγορά, με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να γίνεται αθέμιτος.

Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και ο ίδιος ο διευθυντής ανάπτυξης, έχουν μεταβεί έπειτα από καταγγελίες για ελέγχους στη λαϊκή αγορά της Πάργας, έχουν πραγματοποιήσει συνάντηση με το διοικητή του Α.Τ. Πάργας, το οποίο επίσης μπορεί να πραγματοποιήσει ελέγχους, με στόχο να ρυθμιστεί κάπως η κατάσταση.

Όπως μας μετέφεραν εργαζόμενοι στις υπηρεσίες της Π.Ε. Πρέβεζας, μόλις γίνεται γνωστό ότι επίκειται έλεγχος όσοι δεν έχουν άδεια αποχωρούν από το χώρο, με αποτέλεσμα να αποφεύγουν τυχόν συνέπειες. Και φυσικά επιστρέφουν.

Ορισμένοι από αυτούς μάλιστα ισχυρίζονται πως έχουν έγγραφα από το Δήμο Πάργας -χωρίς βέβαια αυτό να αποδεικνύεται- για να πουλούν προϊόντα στη λαϊκή αγορά.

Οι έλεγχοι πάντως αναμένεται να συνεχιστούν.