Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014 03:29

Προσπάθεια να λυθεί με 12μηνες συμβάσεις το θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Πρέβεζας

Συζητήθηκε εντόνως το ρεπορτάζ του atpreveza για το ΔΑΚ Πρέβεζας (διαβάστε ΕΔΩ) και άνοιξε έτσι το «φάκελο» των προβληματικών καταστάσεων πολλών αθλητικών χώρων στο Δήμο Πρέβεζας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα εποπτείας και συντονισμού Αθλητισμού, Τουρισμού, Δημόσιας Υγείας, Επικοινωνίας και Δημοσιών Σχέσεων και του Δικτύου Εθελοντισμού, κ. Βαγγέλη Συγκούνα, παραδέχθηκε πως υπάρχουν προβλήματα στους αθλητικούς χώρους, ωστόσο επισήμανε πως το ΔΑΚ Πρέβεζας σε σχέση με άλλες εγκαταστάσεις (π.χ. κολυμβητήριο), είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ανέφερε ο κ. Συγκούνας πως το πρώτo δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα έχει συναντήσεις μαζί με το Δήμαρχο Πρέβεζας, κ. Μπαϊλη, σε όλα τα αρμόδια Υπουργεία στην Αθήνα, ζητώντας 12μηνες συμβάσεις για υπαλλήλους, ώστε να ξεπεραστούν σοβαρά προβλήματα.

Ο κ. Συγκούνας πρόσθεσε επίσης πως ο Δήμος Πρέβεζας και ο ίδιος επιδιώκουν την καλή συνεννόηση με όλους τους συλλόγους, ενώ ξεκαθάρισε πως η ατέλειωτη γραφειοκρατία εμποδίζει το Δήμο να δράσει όπως επιθυμεί.