Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 16:52

«Γέφυρα αλληλεγγύης» Ελλάδας-Βουλγαρίας μέσω του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Θωμά Πρέβεζας

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Θωμά Πρέβεζας, αποδεικνύει πως πρωτοπορεί μία ακόμη φορά. Τις θερμές ευχαριστίες του προς το Σύλλογο απευθύνει ο Ιβάν Ιβάνοβιτς, Δήμαρχος της κοινότητας Ρογγόζεν του Νομού Βράτσας της Βουλγαρίας για την προσφορά τους σε ρούχα και υποδήματα προκειμένου να καλυφθούν κυρίως οι ανάγκες μικρών παιδιών.

2e4b541bb7638c714ebfa8fbcd4ab5f2 L
«Τέτοιου είδους πρωτοβουλίεες και δράσεις αποτελούν θετικό παράδειγμα προς μίμηση αναδεικνύοντας το αίσθημα αληλεγγύης και ανιδιοτέλειας το οποίο εκδηλώθηκε έμπρακτα και αθόρυβα από τον Σύλλογο Γυναικών Αγίου Θωμά Πρέβεζας», τονίζει ο κ.Ιβάνοβιτς.
Οι επαφές με τον Σύλλογο έγιναν κατά την διάρκεια  κοινής παρουσίας  των χορευτικών στη Λευκάδα και ο Σύλλογος, συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για τη στήριξη ευπαθών ομάδων, συγκέντρωσε και απέστειλε είδη πρώτης ανάγκης σε μια περιοχή όπου ζουν πολλές φτωχές οικογένειες.
Εξάλλου το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου  στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Daluze θα δοθεί καφές και θα γίνει το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν επίσης για κοινωνικούς σκοπούς.