Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012 02:31

«Πρέπει να είμαστε πολλοί για να επιτύχουμε»

Με μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση που βιώνουν οι συνταξιούχοι, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Δημοσίου κ. Παναγιώτης Βαβουγυιός που βρέθηκε στην Πρέβεζα για να παραστεί στα εγκαίνια του ιδιόκτητου γραφείου, του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου του νομού.

Ο κ. Βαβουγυιός μίλησε για τα φλέγοντα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι με κύριο αυτό της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και τόνισε "πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο.

Ο ίδιος ανέφερε ότι έχουνε υποστεί πολλές αδικίες συνταξιούχοι του Δημοσίου και μίλησε για την αύξηση της φορολογίας που μειώνει στην ουσία κι άλλο τις συντάξεις.

Όσον αφορά τον ΕΟΠΠΥ σημείωσε ότι υποβαθμίζει και άλλο την υγειονομική τους περίθαλψη και εξαναγκάζει τους συνταξιούχους να πληρώνουν από την κουτσουρεμένη τους σύνταξη τις εξετάσεις και φάρμακα.

"Αγωνιζόμαστε για τα συμφέροντα όλων μας και πρέπει να είμαστε πολλοί για να επιτύχουμε" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαβουγυιός υπογραμμίζοντας πως πρέπει όλοι να βοηθήσουν να διευρυνθεί ο σύλλογος της Πρέβεζας.