Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 19:46

Η Cosmote ζήτησε από το Δήμο Πάργας να μειώσει μίσθωμα για σταθμό της...

Με έγγραφό της προς το Δήμο Πάργας, πριν από μερικές εβδομάδες, η Cosmote ζήτησε από το Δήμο τη μείωση του μισθώματος, που αφορά τον εγκατεστημένο σταθμό της στην Πάργα, επειδή η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να μειώσει άμεσα τα λειτουργικά της.

Το έγγραφο μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσαμε ότι λόγω των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην αγορά σήμερα, η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει άμεσα σε μείωση των λειτουργικών της εξόδων. Τα μισθώματα που καταβάλλονται για την εγκατάσταση και λειτουργία σταθμών κινητής τηλεφωνίας θεωρούνται από τα μεγαλύτερα λειτουργικά έξοδά της COSMOTE και για το λόγο αυτό βρισκόμαστε ήδη σε διαδικασία σημαντικής μείωσης των μισθωμάτων.

Με δεδομένα τα παραπάνω και στα πλαίσια της καλής μας συνεργασίας αιτούμαστε όπως προχωρήσουμε σε μείωση του ετησίου μισθώματος σε ποσοστό 19% ,πλέον χαρτοσήμου 3,6%, με ετήσια αναπροσαρμογή 100% του τιμαρίθμου και τετραμηνιαία προκαταβολή του μισθώματος.

Επίσης προτιθέμεθα, μέσα σε κλίμα καλής συνεργασίας και προκειμένου ο Δήμος σας να εξασφαλίσει ένα διαρκές και πάγιο έσοδο, να επεκτείνουμε την μίσθωση για ακόμη 9 ή 12 έτη.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για την καλύτερη οικονομική πρόταση, υπό τις παρούσες δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, παρακαλούμε να συζητήσετε την πρόταση μας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα συνεργασία και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση».

Η απάντηση του δημοτικού συμβουλίου Πάργας, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο ήταν ένα ομόφωνο «ΟΧΙ», ενώ υπήρξε και απόφαση, με τη λήξη συμβολαίου να γίνει αύξηση του ετήσιου μισθώματος πάνω από 7.000 ευρώ.

Δύσκολοι καιροί ακόμη και για κολοσσούς...