Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 01:41

Πρόσκληση από το δήμο Πρέβεζας για τη συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών

Καλούνται οι φορείς, και πολίτες του Δήμου Πρέβεζας να εκφράσουν εγγράφως τη βούληση τους για την συμμετοχή τους στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ του Δήμου Πρέβεζας. (άρθρο 78 Ν. 3852/2010 -Πρόγραμμα Καλλικράτης).

Τα ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ αποτελούνται από πέντε (5) έως έντεκα (11) μέλη, τα οποία ορίζονται από το οικείο ΔημοτικόΣυμβούλιο.

Ως μέλη ορίζονται Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων μεταναστών, εφόσον η έδρα αυτών ή παραρτήματος βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του οικείου δήμου, ή εκπρόσωποι που επιλέγονται από την κοινότητα των μεταναστών που κατοικούν μόνιμα στον οικείο δήμο, καθώς και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων οι οποίοι αναπτύσσουν εντός της διοικητικής περιφέρειας του οικείου δήμου δράση σχετική με τα προβλήματα των μεταναστών. Επισημαίνεται ότι προϋπόθεση για τη συμμετοχή εκπροσώπων μεταναστών στο Συμβούλιο είναι η νόμιμη διαμονή τους στηνΕλλάδα.

Προκειμένου να συγκροτηθεί το προβλεπόμενο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, καλούνται οι εκπρόσωποι μεταναστών και κοινωνικών φορέων, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Συμβούλιο, να υποβάλλουν γραπτή αίτηση, ορίζοντας σ΄αυτή τους εκπροσώπους τους. .

Οι δημότες που επιθυμούν να συμμετέχουν ατομικά, επίσης μπορούν να υποβάλλουν εγγράφως το αίτημά τους στο Δήμο μας.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο Δημαρχείο Πρέβεζας (Γραφείο Πρωτοκόλλου), σε κλειστό φάκελο, υπόψιν κ.Κιτσαντά,΄στην διεύθυνση Ελ.Βενιζέλου και Μπαχούμη 2, ΤΚ 48100, ΠΡΕΒΕΖΑ, μέχρι τις 24/12/2014, ημέρα Τετάρτη.

Όλες οι αιτήσεις πρέπει να περιλαμβάνουν απαραίτητα: σύντομα στοιχεία βιογραφικού καθώς και στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, διεύθυνση, e-mail).