Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 13:50

Αυτοκτόνησε Πρεβεζάνος στην Κέρκυρα λόγω οικονομικών προβλημάτων

Συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας, αλλά και γενικότερα την ελληνική κοινωνία, η αυτοκτονία ενός 43χρονου άνδρα από το Νομό Πρέβεζας, ο οποίος εργαζόταν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Διαβάζουμε στο Corfupress.com: «Νεκρός βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στη Μηλιά Κυνοπιαστών 43χρονος από την Πρέβεζα, εργαζόμενος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Από το περιβάλλον του εκλιπόντος, έγινε γνωστό ότι ο 43χρονος άφησε ένα 4σέλιδο σημείωμα, στο οποίο κάνει λόγο για οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Μάλιστα, το σημείωμα βρήκε προσφιλές πρόσωπο του 43χρονου, που δεν άντεξε να το διαβάσει έως το τέλος.

Βαρύ ήταν την Τετάρτη το κλίμα στους συναδέλφους του εκλιπόντος, οι οποίοι έπεσαν από ... σύννεφα, αφού τον 43χρονο δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι και δεν είχε μιλήσει σε κανέναν, για τα προβλήματα που είχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικούς κύκλους, ο θάνατός του πιθανότατα οφείλεται σε κατάποση φαρμακευτικών σκευασμάτων, ωστόσο αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για να βεβαιωθεί το παραπάνω συμπέρασμα».