Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 18:21

Διασώθηκε ο Σπύρος Παναγιωτίδης – Αγωνία για το Γιώργο Παπαδόπουλο από τη Ν. Σινώπη Πρέβεζας

Νέα εξέλιξη υπήρξε στο θέμα του Σπύρου Παναγιωτίδη (οδηγός φορτηγού με καταγωγή από τη Νέα Σινώπη Πρέβεζας). Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza, ο κ. Παναγιωτίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με συγγενείς του στην Πρέβεζα το μεσημέρι και τους ενημέρωσε πως είναι καλά και πριν από κάποια ώρα (από το τηλεφώνημα), ελικόπτερο super puma τον μετέφερε σε πολεμικό πλοίο, που κατευθύνεται σε ιταλική ακτή (πιθανότατα στο Πρίντιζι). Από 'κει, ενδεχομένως να πετάξει με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ελλάδα. Ο κ. Παναγιωτίδης, ήταν από τους τελευταίους επιβάτες που διασώθηκαν και μετέφερε στους συγγενείς του στιγμές απίστευτου πόνου, έντασης και φόβου, ενώ επιβεβαιώνει πως υπήρξαν και άνθρωποι στη θάλασσα.

c0a54d69-b31a-46c9-b442-9dbcc66da69bok3 resizeMedium

Αναφορικά με τον συντοπίτη του, κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, μεταφέρθηκε στους συγγενείς του Σπύρου Παναγιωτίδη, πως η τελευταία οπτική επαφή που είχαν ήταν το πρωί της Κυριακής, όταν πάνω στον πανικό που επικράτησαν χωρίστηκαν και δεν ξαναβρέθηκαν έκτοτε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza, ο Γιώργος Παπαδόπουλος έχει δηλωθεί επισήμως στο ΥΕΝ, ως αγνοούμενος, με ό,τι προβλέπει η σχετική διαδικασία.

Οι συγγενείς του παρακαλούν, οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει με το τηλ:

6947817347. Ελπίδα όλων είναι να είναι θετική η εξέλιξη και για τον κ. Παπαδόπουλο.