Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 04:19

Πρωτοχρονιά στα διόδια για τους εργαζόμενους (photo)

Υπό την επιτήρηση της Αστυνομίας και αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, οι εργαζόμενοι στα διόδια του Ακτίου, έκαναν Πρωτοχρονιά στο χώρο δουλειάς τους. Περιφρούρησαν μάλιστα τις βραδινές ώρες την κινητοποίησή τους με τη φυσική τους παρουσία, έχοντας τη συμπαράσταση εκπροσώπων σωματείων, φορέων και κομμάτων και απέτρεψαν την είσοδο των νέων υπαλλήλων που προσέλαβε η εταιρεία, οι οποίοι ήρθαν να αναλάβουν υπηρεσία με την αλλαγή του χρόνου.

«Παρών» στο χώρο ήταν και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Μωραϊτης.

IMG 9954

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν:

«Οι εργαζόμενοι του Σ.Δ. Ακτίου, γιόρτασαν αγωνιστικά την Πρωτοχρονιά στο σταθμό διοδίων. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί με την περιφρούρηση του δικαιώματός μας στην εργασία. Είναι αγώνας ζωής και αξιοπρέπειας κόντρα στις αντεργατικές πολιτικές, που οδηγούν όλο και περισσότερους εργαζόμενους στην ανεργία, για να μεγιστοποιούν τα κέρδη τους οι εταιρείες εκμετάλλευσης των εθνικών έργων.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλα τα σωματεία και φορείς που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Τετάρτης, 31-12-2014 και καλούμε, όλους τους εργαζομένους να δυναμώσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα μας.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Οι εργαζόμενου του Σ.Δ. Ακτίου».

 

Οι πρώτες πρωινές ώρες, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι δεδομένο πως η εταιρεία θα προσπαθήσει να προχωρήσει το πλάνο της...

 

Διαβάστε επίσης:

Η «μάχη» της Πρωτοχρονιάς στα διόδια του Ακτίου – Δεν υποχωρούν οι εργαζόμενοι (photo+vid)