Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015 13:03

Βανδαλισμοί στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Πέμπτης τη διευθύντρια, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας.

IMG 1604

Νωρίς το πρωί η διευθύντρια του σχολείου και ο φύλακας διαπίστωσαν πως άγνωστοι είχαν σπάσει το τζάμι της πόρτας που οδηγεί στον πάνω όροφο του σχολείου, είχαν εισέλθει στο κτίριο και είχαν ανοίξει τις βρύσες από τις πυροσβεστικές φωλιές με αποτέλεσμα πολλές από τις αίθουσες να πλημμυρίσουν. Παράλληλα οι δράστες είχαν αδειάσει δύο από τους πυροσβεστήρες σε κάποιες από τις αίθουσες.

Το σχολείο σήμερα δεν λειτούργησε και καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για τον καθαρισμό του προκειμένου να μπορέσει και πάλι να δεχτεί τους μαθητές και να λειτουργήσει κανονικά την Παρασκευή.

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση και αναπόφευκτα θύμισε την περίπτωση βανδαλισμού στο 1ο Λύκειο που σημειώθηκε με παρόμοιο τρόπο στα μέσα Νοεμβρίου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο διευθυντής της δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης Πρέβεζας, ενώ στο σημείο έφτασε και κλιμάκιο της ασφάλειας που πήρε αποτυπώματα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι δράστες επέλεξαν να «χτυπήσουν» σε ένα βράδυ που το σχολείο μετά από πολύ καιρό είχε φωταγωγηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας...