Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 17:43

Το ΚΑΠΗ Πρέβεζας έκοψε την πίτα του

Με τις ευχές για μια χαρούμενη και ευτυχισμένη για όλους χρονιά το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Πρέβεζας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

DSC04458

Στη λιτή τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι οι ηλικιωμένοι είναι αυτοί που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση και τους οποίους η πολιτεία οφείλει να στηρίξει με συγκεκριμένες δράσεις.

Τις δικές του ευχές απηύθυνε και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι με καλή διάθεση και την συνεργασία όλων μας οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν και θα υπάρξουν καλύτερες μέρες για την ελληνική κοινωνία. Ο κ. Μπαΐλης ανακοίνωσε επίσης την υπογραφή της απόφασης για την πρόσληψη γιατρού στο Κ.Α.Π.Η η οποία και θα επιλύσει ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Κέντρο.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πρέβεζας η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί αμέσως μετά τις εκλογές ενώ οι προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους ηλικιωμένους είναι συνεχείς.

Την βεβαιότητα ότι τα πράγματα στο ΚΑΠΗ θα πάνε ακόμη καλύτερα εξέφρασε η εντεταλμένη σύμβουλος Ελευθερία Αγγέλη -Παπαϊωαννίδη ζητώντας την συνεργασία όλων.

Από πλευράς των μελών του ΚΑΠΗ τους καλεσμένους καλωσόρισε ο πρόεδρος κ. Ταπραντζής ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι καθαριότητας Παύλος Σαραμπασίνας και τεχνικών υπηρεσιών Στέλλα Βαρτελάτου.

Ιδιαίτερες ήταν οι ευχαριστίες της κ. Αγγέλη προς το ζαχαροπλαστείο Σπιτικό το οποίο προσέφερε τις βασιλόπιτες καθώς και το κοσμηματοπωλείο Τζάμος για το όμορφο δώρο που δόθηκε στον τυχερό.

Δελτίο τύπου Δήμου Πρέβεζας