Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 16:37

«Επίθεση» Μπαϊλη σε Αρχαιολογία για την απένταξη της ανάπλασης της τάφρου του Κάστρου Αγίου Ανδρέα

Το ρεπορτάζ που «φιλοξενήθηκε» στο www.atpreveza.gr στις 22 Αυγούστου 2014 (διαβάστε ΕΔΩ) και αφορούσε την απένταξη του έργου της ανάπλασης της τάφρου (ντάπιας) περιμετρικά του στρατοπέδου «ΔΟΥΚΑ», ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, στο περιθώριο της δίκης με κατηγορούμενο το Χρήστο Μπαϊλη, για ζήτημα που αφορούσε την εικόνα των στρατοπέδων.

a4315529bdfd18d066cb2fe8c7564158 L

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας άφησε αιχμές για την Αρχαιολογία, καθώς δήλωσε: «Εμείς ως δημοτική αρχή καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια. Εντάξαμε έργο της ανάπλασης της τάφρου που σκοπό έχει την ανάδειξη των τοιχών του κάστρου του Αγίου Ανδρέα και απεντάχθηκε ύστερα από παράλογη απαίτηση της Αρχαιολογίας να ενταχθεί υποέργο 400.000, χωρίς να υπάρχει μελέτη, ούτε καν προμελέτη. Αυτό είναι το παράδοξο που συμβαίνει στις δημόσιες υπηρεσίες.

Πρέπει όλοι να βλέπουμε το γενικό καλό και να συμβάλλουμε σε έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας».

Υπάρχει ένα «θεματάκι» από πλευράς δημοτικής αρχής με τις υπηρεσίες της Αρχαιολογίας, αν κρίνουμε από το ύφος των δηλώσεων και τη δίκη...

 

Π.Τ.