Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012 02:53

Αποκατάσταση σε έξι ΧΑΔΑ στην Πρέβεζα

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την αποκατάσταση έξι χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας από την Περιφέρεια Ηπείρου με προϋπολογισμό 515.550,00 €. 

Το έργο προβλέπει την αποκατάσταση δύο χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων στο Δήμο Πρέβεζας, στη θέση «Κούκο» Ζαλόγγου και στη θέση «Μύλος Νάνια» στον Ωρωπό, τρεις χώρους στο Δήμο Ζηρού στη θέση «Αγ. Τριάδα» το Θεσπρωτικό, στη θέση «Μεργερήτα» στην Κρανιά και στη θέση «Πουλιανά» στον Γοργόμυλο και έναν χώρο στο Δήμο Πάργας στην θέση «Γράβα» στην Λούτσα.

Οι εργασίες που προβλέπονται να γίνουν αφορούν έργα διαμόρφωσης , στεγανοποίησης απορριμματικού ανάγλυφου, έργα διαχείρισης όμβριων υδάτων, έργα αποκατάστασης - προστασίας του χώρου και εργασίες παρακολούθησης μεταφροντίδας του αποκατεστημένου Χ.Α.Δ.Α

xwmaterh

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 17 Ιουλίου στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Ηπείρου ενώ το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου.

Η υλοποίηση του έργου υπολογίζεται να γίνει μέσα στους επόμενους έξι μήνες και το αποτέλεσμα της παρέμβασης αυτής θα είναι η πλήρης περιβαλλοντική αποκατάσταση των 6 Χ.Α.Δ.Α., προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των αδειών αποκατάστασης, με συνεπακόλουθη παρακολούθηση και μεταφροντίδα αυτών .