Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012 16:48

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στη Δ.Ε. Φαναρίου και σε γειτονικά της χωριά

Προσωρινή διακοπή ρεύματος στην Δημοτική Ενότητα Φαναρίου και σε γειτονικά της χωριά θα γίνει την Κυριακή 24 Ιουνίου, από τις 7.30π.μ. μέχρι τις 11.π.μ., για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε, εταιρίας θυγατρικής της ΔΕΗ.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξεως της διακοπής, που αναφέρεται πιο πάνω. Γι' αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρείται πως τροφοδοτούνται ανά πάσα στιγμή με ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμη κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Οι περιοχές που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος είναι: Τζάρα-Κυψέλη-Κορώνη-Θέμελο-Δίκορφο-Μεσοπόταμος-Αμμουδιά-Βαλανιδοράχη-Κηφισιά-Τσουκνίδα-Λούτσα-Παραλία Λούτσας-Κορωνόπουλο-Σταυροχώρι-Καστρί-Αχερουσία-Χόχλα-Σκεπαστό-Βαλανιδούσα-Αηδονιά-Κορυφούλα-Άνω Δεσποτικά-Κάτω Δεσποτικά-Άνω Ράχη-Εκκλησιές-Νάρκισος-Άνω Σκαφιδωτή-Κάτω Σκαφιδωτή-Αηδώνι-Μουζακαίικα-Κλεισούρα-Βουβοπόταμος και Τσεκούρι.

 

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία