Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 02:41

Έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Κωνσταντίνου Τριάντη από τη θέση του Ειδικού Γραμματέα Υδάτων

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Πρεβεζάνου Κωνσταντίνου Τριάντη από τη θέση του Ειδικού Γραμματέα Υδάτων.

IMG 0765

Ο κ. Τριάντης με καταγωγή από την Άνω Σκαφιδωτή του Δήμου Πάργας, συνέδεσε την παρουσία του στην Ειδική Γραμματεία με καινοτόμες για τα ελληνικά δεδομένα πολιτικές για τα ύδατα (έχει αναφερθεί και σε παλαιότερη συνέντευξή του στο atpreveza.gr) και εδώ και καιρό είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της ηγεσίας του Υπουργείου, συνεχίζοντας παράλληλα την ακαδημαϊκή του καριέρα. Αναφορά στην αντικατάστασή του κάνει η ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας "Το Βήμα".

Η παραίτησή του ήδη απασχόλησε και μερίδα ενημερωτικών ιστοσελίδων. Το newmoney.gr μάλιστα τονίζει πως: «Στη θέση του θα τοποθετηθεί ένας επιστήμονας εγνωσμένου κύρους, ο ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κ. Ιάκωβος Γκανούλης, με μεγάλη εξειδίκευση σε θέματα διαχείρισης υδάτων και περιβάλλοντος, που αποτελεί επιλογή του κ. Τσιρώνη», ενώ στο ρεπορτάζ αναφέρεται επίσης: «Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες, ο αναπληρωτής Υπουργός κ. Γιάννης Τσιρώνης ζήτησε την παραίτηση του μέχρι πρότινος Ειδικού Γραμματέα Υδάτων κ. Κώστα Τριάντη». Η διαρροή ωστόσο παραλείπει το γεγονός πως ο κ. Τριάντης είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεση των πολιτικών προϊσταμένων του.