Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 22:19

Επιστημονική εκδήλωση στην Πρέβεζα με θέμα την πρόληψη του καρκίνου

Επιστημονική εκδήλωση με θέμα την πρόληψη του καρκίνου Μαστού, Τράχηλου της Μήτρας, Πνεύμονα, Παχέος Εντέρου, Προστάτη και Δέρματος, τη Σύγχρονη Θεραπευτική Προσέγγιση Αντιμετώπισης του Καρκίνου και τη Χημειοθεραπεία και Ακτινοθεραπεία. Οι Επιπτώσεις στην Καρδιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Απριλίου και ώρα 11 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

11:00-11:30Προσέλευση-Χαιρετισμοί

11:30-12:00 Πρόληψη καρκίνου του μαστού και του τράχηλου της μήτρας. Ομιλήτρια: Χριστίνα Πεπόνη, επιμελήτρια Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λούρου.

12:00-12:30 Πρόληψη καρκίνου του πνεύμονα, παχέος εντέρου, προστάτη και δέρματος. Ομιλήτρια: Ελένη Γάτσιου-Δήμου, επιμελήτρια Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής στο ΚΥ Βόνιτσας.

12:30-13:00 Σύγχρονη θεραπευτική προσέγγιση του καρκίνου. Ομιλητής: Ευάγγελος Συγκούνας, ιατρός Ογκολόγος Ακτινοθεραπευτής-Πρέβεζα

13:00-13:30 Χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Οι επιπτώσεις στην καρδιά. Ομιλήτρια: Ντίνα Αγγέλη, Επίκουρη Καθηγήτρια Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Α' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική, Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο».

Ερωτήσεις – Συζήτηση με συντονιστή τον Ειδικό Καρδιολόγο Απόστολο Δήμο - Πρέβεζα

Υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Με την στήριξη του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑμεΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ "Η ΕΛΠΙΔΑ"