Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 23:03

Η Aegean "προσκαλεί" τους πελάτες της να πετάξουν στην Πρέβεζα! -Ξεκινούν τον Ιούνιο οι πτήσεις

Μετά από απουσία 6 ετών, η αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με το αεροδρόμιο του Ακτίου, μέσω της εταιρίας Aegean, είναι πλέον γεγονός, έπειτα από μεθοδική και συντονισμένη προσέγγιση των φορέων Πρέβεζας και Λευκάδας.

aegean2

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας, η πρώτη πτήση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου 2015, ενώ πτήσεις θα πραγματοποιούνται, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα της εταιρίας κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου 2015!

aegean

Αναμφίβολα πρόκειται για μία θετική εξέλιξη στον τομέα της γρήγορης μετάβασης στην πρωτεύουσα, αλλά και της τουριστικής σύνδεσης της ευρύτερης περιοχής μας με την Αθήνα, και παράλληλα βοηθά και στην τουριστική προβολή της περιοχής μας αφού η αεροπορική εταιρεία στην ιστοσελίδα της σε κεντρικό μπάνερ προσκαλεί τους επισκέπτες να πετάξουν στην Πρέβεζα!

Μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στις αρχές Μαΐου τηλεοπτικό συνεργείο θα γυρίσει διαφημιστικό σποτ για λογαριασμό της aegean η οποία θα προβάλλει την πόλη μας σε κεντρικά μέσα ενημέρωσης ως τουριστικό προορισμό.

Συγκεκριμένα η εταιρία έχει επιλέξει να αναδείξει το ιστορικό κέντρο με το ρολόι του Αγίου Χαραλάμπους αλλά και τα γραφικά στενά του Σαϊτάν Παζάρ προβάλλοντας στο ευρύ κοινό την μέχρι πρόσφατα...άγνωστη Πρέβεζα.